29 wrzesień 2020
STRONA GŁÓWNA / AKTUALNOŚCI / „GĘSINA NIE TYLKO NA ŚW. MARCINA” – GOTOWANIE W WZS W ZATORZE

„Gęsina nie tylko na św. Marcina” – gotowanie w WZS w Zatorze



29 października w Wielozawodowym Zespole Szkół w Zatorze odbywał się Konkurs Gastronomiczny „Gęsina nie tylko na św. Marcina”.

Konkurs zorganizowany został przez WZS w Zatorze oraz Stowarzyszenie Małopolskich Kucharzy i Cukierników z panem Janem Filipczykiem na czele. W skład kapituły oceniającej wchodzili także: Robert Żmuda, Jakub „Komar” Antoniszak, Dawid Domagała.

Wyniki przedstawiają się następująco: 

I miejsce Zespół Szkół Przemysłu Spożywczego w Krakowie

II miejsce Centrum Kształcenia Zawodowego i Ustawicznego nr 1 w Wadowicach

III miejsce Zespół Szkół Gastronomicznych nr 2 w Krakowie

IV miejsce Wielozawodowy Zespół Szkół w Zatorze

Galeria